fredag den 13. juni 2008

Storbyferie i Paris

Paris byder på alle ingredienserne til en spændende ferie. Tag en spadseretur langs med Seinen eller en dag ved det romantiske kvarter omkring Montmartre spækket med caféer. Mange vælger at tilbringe en forlænget weekend i Paris og på den tid kan man da også godt nå at opleve de største seværdigheder i byernes by.

Eiffeltårnet
Den bedste udsigt over Paris opnår man naturligvis fra toppen af Eiffeltårnet, hvor man også får en oplevelse af hvor stor byen egentlig er. Eiffeltårnet blev opført til verdensudstillingen i 1889 og var i mange år verdens højeste bygningsværk. På det tredie og øverste niveau af tårnet befinder man sig i ca. 300 meters højde. Et godt råd er at besøge Eiffeltårnet tidligt på dagen, hvor luften er klarest.

Louvre
Museet Louvre er et kæmpemæssigt museum, som tiltrækker kunstelskere over hele verden. Museet imponerer med sine mere end 35.000 kunstgenstande, hvilket gør det nødvendigt at planlægge hvad man vil se for at besøget ikke bliver for overdådigt. Den flotte museumsbygning er et syn i sig selv. På Louvre skal man selvfølgelig opleve Leonardo Da Vincis Mona Lisa.

Shopping i Paris
Trendy modetøj, antikviteter, bøger kosmetik og musik. Paris tilbyder optimale rammer for enhver shopaholics tilbøjeligheder. Galeries Lafayettes er et af de mest berømte stormagasiner i Paris, med designertøj fra fx. Armani, John Galliano og Chanel.

Søger du flybilletter til Paris kan du starte søgningen fra disse links:
billige flybilletter - en oversigt over de største flyselskaber som udbyder flybilletter til Paris
Sas - Sas har ofte flybilletter til Paris til små penge - især hvis du kan rejse udenfor ferieperioderne
Sterling
Ving
afbudsrejser 24 - oversigt over afbudsrejser - både flybilletter og fly+hotel.

Ingen kommentarer: