fredag den 13. juni 2008

storbyferie med børnene!

At man har fået barn er ikke grund nok til at man afskriver en storbyferie til ex. i London, Paris eller Barcelona. Her er en række gode råd til hvordan man får det optimale ud af en storbyferie med børnene.

det vigtigste råd er at du skal tage den med ro. vil være at sætte et hårdt program på niveau med det du nåede på en ferie da i kun var et par. Afskaf helt de ambitiøse lister over 10-20 ting du skal nå i løbet af 1 dag. det kan du godt opgive. i stedet for skal du indkredse to eller tre større seværdigheder eller oplevelser per dag.

at du ikke når det som du nåede før på en ferie betyder ikke at du skal slække på planlægningen. Faktisk er det tværtimod meget vigtigt at vide hvad du gerne vil nå, hvis du skal have en chance for at nå det.

det kan godt gå hen og blive meget dyrt når en hel familie skal afsted på ferie. men så mange storbyer er det faktisk efterhånden muligt at afholde ferie forholdsvis billigt. børn under 2 år flyver gratis. skal man gøre sig forhåbninger om en billig billet er det vigtigt at man bestiller i god tid i forveje.

Jeg vil her på siden løbende komme med indlæg med gode råd til ferie og i særdeleshed storbyferier som er min store passion.

Ingen kommentarer: